Saturday, July 25, 2009

East Coast Trip!!!







Lama nye aku x update blog...dah dekat sebulan kot rasa nye..bleh jd pekasam dah nih..haha...lepas semester baru bukak nih...bnyk sangat komitmen aku aku kene hadapi...smpi kn xsempat nk update blog sendiri..ini pon aku baru je balik dari trip ke pantai timur..best tu mmg best...tp sangat penat..badan pon x bermaya..mana tak nyer..hari2 buat kajian kat sana dari pagi smpi malam...tgh2 panas plak tu...lepas balik dr trip plak..aku sibuk ngan Pertandingan FLORIA kat putrajaya...progress masih x bnyk...nak kene siap sebelom 31hb
nih..huhu...dah le aku jd leader...lg bnyk beban yg kene tanggung.haha..tu x termasuk masalah peribadi....
tapi aku ttp luangkan sikit masa utk update blog nih....


so kat sini aku upload gmbr2 yg smpat disnap masa pegi trip....walaupon penat..posing ttp perkara wajib..haha




cam cite hindustan r plak..men nyorok2 celah pokok


mana satu kasut aku?cari2..hehe


kat pantai cahaya bulan










model bus university..haha





last day kat kota bharu-depan istana jahar


last day...



2 comments:

Mama_anggun said...

huhuhu...cian adik akak sorang nih...takper...ini lah dugaan org yang nak berjaya...biar letih skang...jgn 'letih' bila dah terlambat...keep up ur good work!!

bila pesta FLORIA tuh?? nak gi tgk!!

s.y.u.k.r.i said...

hehe..maceh2..
Floria smpi 8hb..meh ler dtg tgk..yeam kitorg dapat anugerah gangsa..kiki