Friday, December 11, 2009

coming soon on 2010

dah lama aku x update blog nih.....bukan xde masa..cuma malas nk mengarang.....klu nk kata sibuk..org lain pon sibuk..cuma sebulan yg lepas aku mmg agak busy dengan program ALAM 2009 yg baru je berlangsung kat UiTM Sri Iskadar dr 7hb sampai 10hb Disember baru2 nih...lepas pogram tuh bru la rasa lega sikit...tu pon masih x fully release sbb ade lagi perkara yg masih mengganggu ketenteraman aku...tp xpew lah....yg tu aku hold dulu...blom smpi masa nye aku nak cite kat korunk.....kat sini aku just nk share gambar-gambar yg diambil masa kat UiTM Perak....mmg juling jgak la mata nk go through one by one gmbr yg kesemua nye 2000kpg gmbr....haha..kitorg ni mmg pantang tgk camera..dimana2 ade camera, disitu ade kami..xkira camera sapa pon..main terjah jer..hahaha yg special kat sini...Adibah Noor ada buat persembahan masa malam dinner@pnutop ALAM 2009 Semalam D`kayangan....adibah noor menyayikan 2 lagu.... so..kepada semua student Landscape Architecture Malaysia..mari lah kita sama-sama memeriahkan ALAM yg akan datang di University Putra Malaysia 2010 the theme would be
There Is No Place Like HOME@ALAM 2010



video

A.L.A.M 2010



panjut terbang yg xnak terbang

camera maniac gengs

hottest bachelor











-signoff-

No comments: