Monday, May 3, 2010

freelance designer

dah lama sebenarnya terpikir nk buat freelance nih..tp mungkin sbb takda masa dan jugak malas...itu yg tergendala sekejap....

ntah camne..semalam on the way balik keje..ttba bersemangat nk buat freelance job nih...so hopefully..aku manage to handle this job....

so for those yg nak buat banner/bunting/name card/invitation card & tshirt design..bleh la dialu-alukan....

untuk maklumat lanjut..boleh hubungi no phone ataupun email yg tertera kat name card kat sebelah nih...:)

3 comments:

jon hafkian said...

menarik idea freelancer ni...tag team ngn photootographer mcm cliff la,mana tau boley dpt job mcm wedding ke.

kaizar said...

tahniah. betol, team up dengan cliff, set team untuk buat company yang bertapak. i think cliff has the same idea

i.r.k.u.y.s said...

thx seme..dah bncg ngn clif...hehe...