Tuesday, August 3, 2010

Through My Lense

lama betul aku tak update blog nih..dah bukak semester baru nih paham-paham aje la..lagi-lagi dah masuk final year....mak aih..aku dah final year..ade lagi setahun aku nak habiskan degree nih..seronok pon ada sedih pon ada..ye la..seronok sebab aku akan melangkah ke dunia baru...sedih sebab aku akan merindui pengalaman-pengalaman semasa study...
enough babbling....untuk entry kali nih..macam biasa la, ia berkaitan dgn my passion towards photography...as for korang nya info,kitorg baru je balik dari site visit dekat Kg Sg Timun, Rembau...so banyak la gambar-gambar yg disnap...tp beberapa keping jer yang sempat diedit...

ni lah diantara nya..







1 comment:

Afzainizam said...

*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
----==--SalamAidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Anak zirafah dimakan buaya,
Buaya Tain makan kelapa,
Bila makan juadah raya,
Yang miskin jangan dilupa.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka.

Pagi raya semua gembira,
Berjalan bersama rakan dan taulan,
Ketika enak menjamu selera,
Orang yang tiada jangan dilupakan.
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...