Wednesday, December 29, 2010

iGet iWant...

holla...lamanya aku tak update blog..dah berkarat bersemak samun segala dah blog nih...ntah kenapa, malas sangat nk update blog..padahal banyak je bende yg menarik yg aku nak share ngn korung seme....tp bila mood dah xde..buat mcmana pon..x jadi jugak...

oh yaa...tinggal sehari je lagi untuk kite saambut Tahun Baru 2011..Happy New Year guys!!..apa azam baru korunk??haha...azam aku cam biasa lah..semoga aku dapat habiskan study dengan jayanya..hehe..tahun ni tahun last aku belajar....insyallah bulan jun nnt..grad la aku...hopefully xde halangan yg berlaku....

sekarang nih aku masih dalam mood cuti...semesta baru bukak 3 januari..ade 3-4hari je lagi..rasa cam malas nk balik kampus pon ye gak..tp duk rumah pon bosan..so pe bleh buat..layan jer..lgpon semesta ni semesta last aku..so kene buat yang terbaek....

banyak lagi nk post..tp masa sangat cemburui aku..( ayat tak bleh blah )..hahah
i got to go then..bye guys..see u in my next post...=)




5 comments:

AMY ROL said...

dah beli ipung ke? -ipang- gune orang lain nye acc-

i.r.k.u.y.s said...

dahhh..leh r join the club..kekee

AMY ROL said...

boleh2.. beli ipone 4 ke? hati2.. jage die dgn kasih sayang~

i.r.k.u.y.s said...

Hahah...okai..jga dia cam jg buah hati...=)

ifFun said...

happy new year syukkk!! bile nk hangout